El/kraft

LUKA Kan med 25 års erfarenhet hitta rätt lösning för er!
Flexibla jordband/kopparflätor.
Genomföringar, flatkontakter och individuella lösningar enligt DIN och kundkrav.
Lamellflexibler i koppar och aluminium, med eller utan isolering.
Skenhållare för koppar, eller aluminiumskenor
Isolatorer och genomföringar för låg- och mellanspänning; med alla nödvändiga tillbehör och urskärningar för alla ledartvärsnitt.
LUKA-Kabelhållare; Tillförlitlig och kortslutningssäkert montage av energi-/strömkablar.

Högspänning
GIPRO är en etablerad tillverkare av kundanpassade epoxikomponenter för en mångfald transformatorer och liknande omvandlare.
GIPRO har bred erfarenhet av epoxigjutning av kundanpassade isolerkomponenter som uppfyller alla krav på kvalitet, hållbarhet och effektivitet för genomföringar och epoxikomponenter för högspänningsapplikationer under hög belastning.

Mellanspänning
GIPRO är en expert på tillverkning av kundanpassade epoxiisolatorer och epoxigenomföringar för de största aktörerna inom mellanspänningsinstallationer för inom- och utomhusbruk.

Utöver utbudet av standardisolatorer är GIPRO specialiserad tillverkare av kundanpassade epoxiisolatorer och genomföringar i epoxi för effektbrytare, säkringshållare, jordomkopplare, gasisolerad brytarutrustning (GIS) och luftisolerade brytare (AIS), kondensatorer och transformatorer.

GIPRO bistår med utveckling av epoxiisolatorer och epoxigenomföringar samt utveckling av kundanpassade epoxikåpor för mellanspänningsbrytare från grunden och erbjuder en varierad mängd testutrustning för allt från elektriska serietester, röntgen och gasläcktester upp till kundspecifika individuella isolatorkontroller.

Kabeltillbehör
Den globala efterfrågan på kabeltillbehör växer ständigt tack vare en ökande mängd nedgrävda kraftkablar.

GIPRO är ditt kompetenscenter för isolatorer och erfaren tillverkare av kundanpassade kabeländgenomföringar, isoler- och ändpluggar i alla storlekar (från 12 kV till 170 kV) och är specialiserade på produktion av små genomföringar och kabelanslutningar i en mängd olika format för att möta specifika kundkrav.

Transformatorer, drosslar och andra induktiva komponenter:
BV Elektronik

Epoxiisolatorer för högspänning
Sedan 1953 har Mekufa vuxit till en ledande tillverkare av epoxihartsisolatorer och delar för högspänningstransmissionsindustrin.